058 21 22 291

Kampvuuravond Leeuwarden

Hallo beste broeders,

De zomervakantie is in volle gang, alle schoolgaande kinderen zijn lekker een aantal weken vrij en genieten van de ontspannen sfeer, aangezien er geen stress ervaren wordt om op tijd op school te komen... Dat is voor de kinderen een genot!

 

Misschien voor ons als mannen wel iets lastiger, je hebt misschien nog je werk waar je naartoe moet, maar je weet dat je gezin thuis is of misschien wel elders ondergebracht voor opvang aangezien de werkgevers er nog niet van overtuigd zijn om ons ook 6 weken vakantie te gunnen ;-)

 

Dus voor de ouders onder ons misschien niet altijd even ontspannen tot de tijd dat we zelf eventueel op vakantie gaan, de één dichtbij huis en de ander zoekt het wat verder. Allemaal verschillende manieren van vakantie vieren, teveel om hier zomaar even te benoemen.

 

Wat misschien wel goed is om te benoemen is dat we als KVA-Leeuwarden organisatie jullie allemaal een hele gezegende vakantie toewensen, dat jullie op wat voor manier ook mogen genieten van deze zomer. Ieder op zijn manier. We bidden jullie Gods zegen toe in alles wat jullie van plan zijn te gaan doen. Hopelijk vinden jullie ook tijd en ruimte om God te zoeken, te danken en of te aanbidden. Soms is juist de zomer rust een pracht moment om hier eens wat meer ruimte voor te creëren. Veel zegen daarbij in de tijd met God.

 

De organisatie van KVA-Leeuwarden gaat natuurlijk ook even in ruste, ook genieten van; even geen zaken regelen en of voor te bereiden... Maar dit is nog maar net. We zijn net klaar met het voorbereiden van belangrijke zaken voor de start van het nieuwe seizoen. We denken dat we een hele gave start activiteit hebben georganiseerd al zeggen wij het zelf ;-)

 

Het is gelukt om een sloep-roei clinic te regelen op de woeste Waddenzee! We nodigen jullie daar heel graag voor uit om op zaterdag 30 september met ons het ruime sop op te gaan!
Zie voor meer informatie op  de flyer.

Let op, vergeet je niet aan te melden! Graag via KVALeeuwarden of via whats app 06-20925753 (Johannes de Boer).
Graag naam, email en telefoonnummer vermelden. Over de avond zelf  krijgen jullie nog informatie over exacte locatie etc.

 

We willen jullie ook bedanken voor de aanwezigheid afgelopen seizoen, we hebben mooie, interessante en indrukwekkende avonden met elkaar beleeft. Jullie weten zelf nog wel welke avond voor jou het meeste indruk maakte... Mooie herinneringen die we mogen vasthouden. Avonden waarbij we van elkaar geleerd hebben en naar elkaar geluisterd hebben, genoten hebben van het warme en zelf soms hete vuur! De versnaperingen en de sprekers die diverse thema's aan sneden om ons te prikkelen, te bemoedigen en of diep te raken... Allemaal avonden waarbij we als mannen onder elkaar onze harten voor God mochten openen! Graag zien we jullie volgend seizoen ook weer bij KVA-Leeuwarden.

 

Vriendelijke groet namens de organisatie van KVA-Leeuwarden,

 

Johannes de Boer

 

 

Data voor het nieuwe seizoen:

 

zaterdag 30 september '17 -   vrijdag 1 december '17 -   zaterdag 17 maart '18 -     vrijdag 15 juni '18.

 

KVALeeuwarden  - email

Terug naar het nieuwsoverzicht