Regiodag Noord

Ben jij actief in de gemeente?
Kom dan op zaterdag 17 maart 2018 naar de Regiodag Noord
Voor toerusting, bemoediging en uitwisseling

Ontmoet andere christenen uit het netwerk van Regio Noord die in hun eigen kerk hetzelfde werk doen als jij. ABC en Unie gemeenten organiseren voor iedereen die actief is in zijn of haar kerk de Regiodag Noord. Hier ontmoet je andere enthousiaste werkers uit o.a. kerken in het noorden van Nederland, volg je fantastische interactieve workshops van experts waardoor jij kunt excelleren in jouw missie! Jij gaat aan het einde van de dag vol inspiratie, frisse ideeën, een nieuw netwerk en toegerust in jouw taakgebied weer naar huis.

Hoe klinkt dat? De dag start met een ruime keus van sessies voor zes verschillende taakgebieden, en een veelvoud aan workshops en we eindigen de dag gezamenlijk met een praiseconcert. Dus… mis het niet en meld je aan!

Voor het hele programma en de tickets: klik hier