Koffiemiddagen

Iedere eerste zondag van de maand bent u/ ben jij welkom om langs te komen tijdens de koffiemiddag van 14.30 tot 16.30 uur.

,,De Parkkerk wil graag iets doen voor de mensen in de wijken om ons heen, ongeacht of het kerkgangers zijn of niet”.
Omdat vereenzaming een steeds groter probleem lijkt te worden, wil de Parkkerk door middel van een kopje koffie en een praatje de onderlinge contacten in de wijk stimuleren.
De organisatoren benoemen: We hebben de indruk dat mensen vaak een drempel over moeten om in contact te komen met hun buren van iets verderop. Door eens in de maand een koffiemiddag te organiseren, hopen we contacten tussen de wijkbewoners te versterken en een luisterend oor te bieden waar nodig.

Lid van een kerk of Christen zijn is hierbij geen vereiste. De koffiezaal is open voor iedereen en langskomen is honderd procent vrijblijvend, iedereen is meer dan welkom voor een praatje.