Christelijke motorvereniging

Motorrit CMV Op Weg vanuit Parkkerk

Op zaterdag 15 september a.s. organiseren wij namens de Christelijke Motorrijders Vereniging Op weg, waar wij beiden lid van zijn, een motorrit door Friesland.

Zoals gebruikelijk bij de toertochten van CMV is de ontvangst en dagopening in een kerkgebouw van één van de leden. Het leek ons mooi om dit een keer vanuit de Parkkerk te organiseren.

CMV is een landelijke vereniging. Gemiddeld rijden er tussen de 50 en 75 motoren mee. We maken deze dag een rit van zo'n 220 km met als thema het Friese Wouden-, Wad- en Weidelandschap. De lunch is bij rest. De Zwarte Haan aan de zeedijk in St. Jacobiparochie. De tocht eindigt ook weer bij de Parkkerk. Ter afsluiting drinken we altijd nog een kopje koffie en zingen we een paar liederen met elkaar. En dat klinkt mooi en krachtig…!

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om 's morgens en 's middags te helpen bij het schenken van koffie. Als je het leuk vindt om te helpen en op die manier iets van de sfeer te proeven horen we het graag.

Rijd je zelf motor en wil je meerijden? Dat kan! We nemen je dan graag mee als gastrijder. Meld je dan even bij ons aan.

Het programma is als volgt: ontvangst vanaf 9.00 uur, dagopening 9.45 uur en vertrek om 10.00 uur. 's Middags zijn we tegen 15.30 uur weer terug.

CMV Op Weg heeft de bijbel als grondslag en als doel het bevorderen van de motortoersport onder Christenen in Nederland.

George en Sigrid Weijer

mob: 06 44 305 801,