Voorganger

Mijn naam is Henk Wieringa. Ik ben 59 jaar en sinds september 2013 voorganger van de Baptistengemeente Parkkerk. Ik ben getrouwd met Marga en we hebben twee kinderen: Mark en Sandra. Sandra is getrouwd met Stephan en samen hebben zij ons Milan en Lana geschonken. We zijn naast trotse ouders dus ook trotse pake en beppe.

Het grootste deel van mijn leven heb ik doorgebracht in het Groninger land: in Hoogezand-Sappemeer om precies te zijn. Daar werkte ik in de bibliotheek en mocht ik voorganger zijn van de Baptistengemeente Hoogezand-West. Tegenwoordig wonen we aan de Gerben Colmjonwei 25 in Leeuwarden.

Ik ben een groot liefhebber van muziek en maak ook graag een flinke tourrit op de fiets. Ik zie het als een uitdaging om in de Parkkerk te mogen werken. Op ontmoetingsavonden in de Parkkerk heb ik iedereen een klosje garen uitgedeeld. Iedereen heeft zijn eigen kleur en in de gemeente komen die kleuren bij elkaar: verschillende kleuren maar toch een eenheid vanwege ons geloof in de gestorven en opgestane Heer. Hem mogen we dienen, voor Hem mogen we vrucht dragen, in de kracht van zijn Heilige Geest.

U kunt me door de week en op zondag veelvuldig aantreffen in de Parkkerk maar ik hoop m’n gezicht ook buiten de kerk te laten zien. Mijn doel daarbij? Twee drempels te slechten: die van de kerk naar de omgeving om haar toe en die van de omgeving naar de kerk toe. We hebben elkaar meer te bieden dan we denken!

Mocht u een persoonlijke afspraak met mij willen maken dan kunt u contact opnemen via 058-8447532, 06-37564728 of e-mail.

Hartelijke groet, Ds. Henk Wieringa