Vacatures vrijwilligers

De Parkkerk heeft momenteel de volgende vacature voor vrijwilligers:

Beamerteam

Het beamerteam is op zoek naar mensen die eens in de zoveel weken, de beamer zouden kunnen en willen bedienen in de dienst.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Bouwe Bruinsma via e-mail of 058 - 28 89 557

Nieuwe schoonmakers

Nieuwe schoonmakers voor de Parkkerk gezocht. Omdat er een paar mensen afvallen zou het fijn zijn als we een paar nieuwe mensen kunnen verwelkomen die eens in de 9 weken een uurtje tijd hiervoor vrij willen maken.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Anneke Plantinga via e-mail of 058 - 21 36 713.

Gastheren/ gastvrouwen of een gast-echtpaar voor de zondagochtend

Ontdek de Parkkerk gemeenschap eens anders op de zondagochtend. Wil je eens per maand de kerk op zondagochtend openstellen, weer afsluiten en verantwoording dragen voor alles wat er tussen in gebeurt? Dan is dit misschien de perfecte vrijwilligerstaak die bij jou past.

Je bent een betrokken Parkkerk lid of vriend, leeftijd en ervaring is geen issue, inwerken doen we samen met jou en verantwoording dragen leren we je wel.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Bouwe Bruinsma via e-mail of 058 - 84 42 694.

Oud papier inzamelaars

Elke maand, op de zaterdagochtend, halen we in de wijk rondom de Parkkerk het oud papier op. Met de opbrengst hiervan kunnen we onze gemeentekas weer wat vullen.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Johan Plantinga via e-mail of 058 - 21 36 713.

Zondagschool leiding

Voor de zondagschool is men op zoek naar vrijwilligers die mee willen draaien in het zondagschool team. Vind je het leuk met kinderen in de leeftijd 4-12 jaar aan de slag dan is dit misschien iets voor jou.

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Erik Blank via e-mail of 06 - 15 26 59 05.

Het aanloophuis

Het Aanloophuis is dringend op zoek naar gastheren/-vrouwen (1x in de 3 weekenden (ochtend/middag) en schoonmakers (eens in de 5 weken een ma-ochtend). Help mee het aanloophuis draaiende te houden en meld je aan voor een vrijblijvend gesprek.
Website: www.aanloophuisleeuwarden.nl

Vragen of aanmelden? Neem contact op met het aanloophuis via e-mail of 06 - 51 71 18 26