Mannenontbijt

Zaterdag 1 februari is het zover, dan hebben we in de Parkkerk vanaf 09.00 uur een Amerikaans ontbijt klaar staan.
Dat wil je niet missen...

Waarom meedoen? Je leert elkaar net even anders kennen! Weet je welkom!

Koenraad, Cor en Henk hebben goed naar de tips geluisterd voor het volgende Mannenontbijt en zijn uitgekomen op een Amerikaans ontbijt op zaterdag 1 februari a.s. van 09.00 - 10.30 uur in de Parkkerk.
Wat je dan op je bord krijgt?: pancakes, cereals, hash browns, bacon & eggs, toast met jam en ham en kaas, brood....kortom: het zal de moeite waard zijn.
Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden en zo zijn er nog wel wat meer karikaturen op los te laten. Dat brengt ons in gesprek over de karikaturen die er rondom geloven bestaan.

Het is een ontbijt dus we beginnen op tijd: we verwachten je om 09.00 uur.
Zo rond de klok van half elf sluiten we af en heb je nog de hele zaterdag voor jezelf!

Omdat we wel moeten weten hoeveel we moeten inslaan zou het fijn zijn als je je van te voren even aanmeld bij Koenraad, Cor of Henk, uiterlijk woensdag  29 januari